Training ISO-27001 in de Praktijk

SecureMe2 Cyber Security

Omschrijving

Het verschil tussen theorie en de praktijk. Dat is waar het om draait bij een certificering als ISO-27001. Hoe maak je het haalbaar voor een kleine organisatie om te (blijven) voldoen aan de norm. Uitleg van de norm en een introductie tot een werkbare invulling voor kleinere organisaties.

Deze training is bedoeld voor organisaties die denken te moeten voldoen aan de ISO-27001 (versie 2022) maar nog niet weten hoe dit aan te pakken. Deze training geeft houvast om te bepalen wat je als organisatie wel en niet moet doen. Wat zijn alle termen die gebruikt worden. Welke ‘controls’ (maatregelen) zijn van toepassing en hoe maak je het herhaalbaar.

De onderwerpen die behandeld zullen worden:

  • Wat is de ISO 27001 norm en waarom zou je hem willen implementeren.
  • Verklaring van Toepasselijkheid?
  • Bijlage A: wat zijn deze maatregelen
  • Wat is de relatie tot NEN 7510
  • Welke valkuilen wil je vermijden
  • Wat houden de audits in
  • De daadwerkelijke certificering

Kosten zijn per persoon en exclusief btw.
Datum en locatie zijn bespreekbaar. Training op het hoofdkantoor van SecureMe2 in Barendrecht is mogelijk.
De training bestaat uit 1 dag inclusief lunch indien gegeven in Barendrecht.

Trainer: Aad van Boven

Aad van Boven heeft een operationele ICT-achtergrond bij verschillende organisaties in de sectoren telecom, energie en zorg. Beschikbaarheid, performance en veiligheid van ICT-infrastructuren vormen de rode draad in die functies. Van 2008 tot en met 2016 was Van Boven actief als zelfstandig programma- en projectmanager voor het vlot trekken van complexe vastgelopen ICT-projecten waarbij Security- en Privacy-by-Design de uitgangspunten waren. Hij heeft o.a. de fusie van het Vlietland en Franciscus geleid voor de ICT-infrastructuur en heeft diverse informatiebeveiligingsrollen vervuld bij diverse ziekenhuizen. (o.a. implementaties ISO-27001, NEN7510 en NVZ-gedragslijn). In 2016 startte hij het bedrijf SecureMe2 dat als doel heeft om op een eenvoudige en toegankelijke manier hoogwaardige technologie in te zetten om organisaties zeer snel digitaal weerbaarder te maken tegen de alsmaar toenemende golf aan cyberdreigingen. Aad is CISSP, MSP, OSINT gecertificeerd en is formeel Particulier Onderzoeker met als specialisatie Digital Forensics.

 

Kenmerken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Deze dienst wordt aangeboden door:

SecureMe2 Cyber Security

Kosten:

999,00

ex. BTW

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring